Ton van Abeelen Transport N.V.

Uitzonderlijk vervoer en kraanwerkzaamheden

Ton van Abeelen Transport N.V. biedt vele vormen van bijzonder vervoer. Daarnaast verrichten wij ook kraanwerkzaamheden. Neem contact op voor meer informatie.

Uitzonderlijk vervoer

In ons wagenpark hebben we diverse wagens voor uitzonderlijk vervoer. Lengtetransport is vaak op diverse opleggers mogelijk. Ton van Abeelen Transport N.V. heeft o.a. opleggers met meesturende assen, vlakke opleggers en (semi-)diepladers. Voor hoogtetransport bieden onze (semi-)diepladers vaak een goede oplossing. Daarnaast zijn deze uitschuifbaar tot 29 meter.

We zijn in bezit van benodigde vergunningen of deze kunnen deze voor u aanvragen. Ook de verzekering van uw materiaal kunnen we eventueel voor u regelen.

Kraanwerkzaamheden

Voor zowel bedrijven als particulieren verricht Ton van Abeelen Transport N.V. ook kraanwerkzaamheden in de regio Tilburg. Denk aan een dakkapel plaatsen op een huis of een jacuzzi over de woning in de tuin plaatsen. Ook op de bouw zijn we vaak te vinden met onze kraan, bijvoorbeeld om aannemers te helpen met het verplaatsen van materialen of het plaatsen / hangen van materialen. Denk hierbij aan dakplaten of constructie.
Ook hebben wij medewerkers in dienst die ervaring hebben met het plaatsen van ramen en glaswerk (op hoogte). Eerst materiaal ophalen bij de leverancier en daarna plaatsen op de bouwplaats behoort ook tot de mogelijkheden, omdat we werken met een kraan op de vrachtwagen of op de trailer.

Gesloten vervoer

Naast onze opleggers die uitermate geschikt zijn voor lengte- en breedtevervoer, beschikken wij ook over gesloten vervoer. In ons wagenpark zijn o.a. kasttrailers, tautliners en huiftrailers te vinden.
We kunnen van bepaalde trailers ook de zijkant en bovenkant openen om te laden en lossen, wat in sommige gevallen een perfecte uitkomst biedt. Verder zijn de kasttrailers prima geschikt voor het vervoer van pallets, kleine machineverhuizingen, etc.

Open vervoer

Ton van Abeelen Transport N.V. verzorgt ook open vervoer vanuit Tilburg, bijvoorbeeld voor het vervoeren van grote objecten, div. machines en div. staalconstructies.

Heeft u interesse in uitzonderlijk transport of kraanwerkzaamheden?
Vraag een offerte aan bij Ton van Abeelen Transport N.V. voor een prijsindicatie.