Ton van Abeelen Transport N.V.

Wagenpark in Tilburg

Het wagenpark van Ton van Abeelen Transport N.V. in Tilburg beschikt over wagens met verschillende trailers, opleggers, uitschuivers etc. Op die manier kunnen wij u vaak op weg helpen. Tevens beschikken wij ook over kranen, die wij voor u kunnen inzetten. Vraag naar de mogelijkheden.

Overzicht wagenpark

Heeft u intern een logistiek probleem? Dan lost Ton van Abeelen Transport N.V. dit graag voor u op. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten heftrucks, van klein tot groot. Heeft u hierbij een heftruckchauffeur nodig? Geen probleem; u wordt hierin voorzien. Moet u bijvoorbeeld lampen vervangen in een fabriekshal op grote hoogte dan kan een hoogwerker uitkomst bieden. U hoeft geen ladders meer te beklimmen of steigers op te bouwen en af te breken. Alle soorten hoogwerkers staan tot uw beschikking. Voor zowel binnen- als buitengebruik.

In ons wagenpark in Tilburg beschikken wij over kastenopleggers en zeilopleggers voor gesloten vervoer. Deze opleggers bieden een uitstekende bescherming van de lading tegen weersinvloeden. Ook beschikt Ton van Abeelen Transport N.V. over verschillende kranen van klein tot groot en kan u voor elke situatie een geschikte kraan bieden. Of het nu op een eerste verdieping moet komen of over een huis heen.

Wilt u meer informatie over onze transportmiddelafmetingen of wilt u een kraan huren? Neem contact op met Ton van Abeelen Transport N.V.; bel: 013 5119630.

Kraanwagen 95 ton/meter

Tarieven

Op alle transporten zit op dit moment een dieseltoeslag.
Deze varieert mee met de lopende dieselprijzen. De toeslag is per gereden kilometer. Tarieven zijn exclusief verzekering en BTW.
Indien gewenst kunnen wij bemiddelen in een bijpassende verzekering (prijs op aanvraag). Tarieven gelden op werkdagen. In het weekend wordt er een weekendtoeslag berekend.

Algemene voorwaarden

Werkterreinen dienen goed bereik- en berijdbaar te zijn voor onze mensen en materieel.
Bovendien dienen de werkterreinen bestand te zijn tegen de optredende belastingen.
Op al onze diensten is onze WA aansprakelijkheidsverzekering van kracht.
U draagt het risico dat alle doorgangen groot genoeg zijn om de objecten te hijsen, te verplaatsen, te monteren en te vervoeren. Mits dit anders door ons aangegeven is.
De te hijsen last is nimmer medeverzekerd, indien gewenst kunnen wij hiervoor zorgdragen.
Het te verplaatsen object is nimmer medeverzekerd, indien gewenst kunnen wij hiervoor zorgdragen.
U dient ons en onze mensen mede opmerkzaam te maken, op details, gegevens omtrent machines, bedrijfsvloer etc.
Indien nodig kunnen wij op uw verzoek ook rijplaten verzorgen.

Op al onze diensten zijn van toepassing de algemene voorwaarden Ton van Abeelen Transport N.V., of voor zover hierin niet voorzien is onderstaande voorwaarden:

Op onze kraan- en heftruckwerkzaamheden zijn de VVT voorwaarden van kracht
Op ons binnenlandstransport zijn de AVC voorwaarden van kracht
Op ons buitenlandstransport zijn de CMR voorwaarden van kracht
Extra verzekeringen van de waarde van de vracht kan ook door ons worden verzorgd.
Prijs hiervoor op aanvraag.

Bel voor informatie over ons wagenpark: 013 5119630